Коса ❤️ спрејови

.
2024

Светот каталог на производи и прибор за професионални фризери
Коса спрејови

PRODUCTS N°: 6
КРЕАЦИЈА : Волумен мус - LABEL.M

КРЕАЦИЈА : Волумен мус
LABEL.M

Том косата е еден од омилените производи во зад сцената, идеален за создавање на екстремни волуме...

Том косата е еден од омилените производи во зад сцената, идеален за создавање на екстремни волуме...
КРЕАЦИЈА : екстра јаки мус - LABEL.M

КРЕАЦИЈА : екстра јаки мус
LABEL.M

Екстра Силен косата мус формулација карактеризира со нови и поефикасни ќе даде телото на косата р...

Екстра Силен косата мус формулација карактеризира со нови и поефикасни ќе даде телото на косата р...
КРЕАЦИЈА : Волумен Пена - LABEL.M

КРЕАЦИЈА : Волумен Пена
LABEL.M

Том пена е пена неусетен создаден за да им даде волумен на тенка коса. Не- мрсна формула, од која те...

Том пена е пена неусетен создаден за да им даде волумен на тенка коса. Не- мрсна формула, од која те...
КРЕАЦИЈА : суфле - LABEL.M

КРЕАЦИЈА : суфле
LABEL.M

суфле со својот ултра заштитни мешавина на авокадо, Барбадос цреша и маслиново создава мека и сја...

суфле со својот ултра заштитни мешавина на авокадо, Барбадос цреша и маслиново создава мека и сја...
Значи една од јојоба TXT - SOCO

Значи една од јојоба TXT
SOCO

Знам Едно од јојоба TXT мека пена која дава структура, тело и волуменот за фино коса и девитализиран...

Знам Едно од јојоба TXT мека пена која дава структура, тело и волуменот за фино коса и девитализиран...
Значи една - VOL - сурфајте ЕКО - SOCO

Значи една - VOL - сурфајте ЕКО
SOCO

Погоден за сите типови коса и за сите техники за сушење. Дава волумен, држете и сјај. кутија:. 300 ml ...

Погоден за сите типови коса и за сите техники за сушење. Дава волумен, држете и сјај. кутија:. 300 ml ...

X